Normaal in Beltrum - 24 mei 2015

De vorige optredens van Normaal in Beltrum staan velen nog vers in het geheugen gegrift. Optredens van NORMAAL in Beltrum waren in de jaren 80 al legendarisch. Vele jongeren van toen zullen er nu met hun kinderen weer staan. Naast NORMAAL in topvorm beleefden ettelijke duizenden bezoekers een onvergetelijke avond.

Ook dit jaar zal het op zijn Beltrums georganiseerd worden: strak, tot in de puntjes geregeld, onverzettelijke vrijwilligers maar bovenal gemoedelijk. Beltrum en NORMAAL hebben iets heel speciaals met elkaar. Niet alleen bassist en ”zoon van Beltrum” Willem Terhorst speelt een thuiswedstrijd in Beltrum, heel NORMAAL, muzikanten en crew hebben bij een optreden in Beltrum een gevoel van “thuiskomen”. De wisselwerking tussen “Neerlands rock & rollband nummer 1” en Beltrum is heel bijzonder.

En dit alles in een zeer gemoedelijke sfeer. Ook bij dit concert zal wederom Beltrum laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn. Zowel NORMAAL als het publiek en de vrijwilligers moeten na afloop tevreden naar huis gaan.

“Doar goa’w hen, nee doar mo’w hen, Beltrum høkt alles plat…..!”.

Op 24 mei opent de tent om 19:30. Kaarten kunnen tot en met maandag 18 mei via internet besteld worden. Tot en met 22 mei zijn er kaarten bij Café Dute te koop en op 24 mei kunnen er kaarten aan de kassa gekocht worden.

Foto's

Normaal in Beltrum 2010

Klik om door het gehele album te bladeren.

Normaal in Beltrum 2011

Klik om door het gehele album te bladeren.

Normaal in Beltrum 2015

Fotoimpressie door Jeanne Donkers. Klik op de foto's om door het gehele album te bladeren.

Bekijk alle foto's

Video's

Meer video's volgen na het concert.

Contact

E-mail: info@normaalinbeltrum.nl

facebook icon